Om företag

Hem Om företag

Om vår publicering

Publishing Perspectives är en nyhetsmagasin för online-företag som täcker trender, människor och företag som formar den globala bokbranschen.

Läst av förlag, litterära agenter och scouter, tjänsteleverantörer och specialister inom förlagsbranschen och författare. Publishing Perspectives är en ledande informationskälla om internationell bokförlag.

Vårt uppdrag är att hjälpa till att bygga och bidra till det internationella förlagssamhället genom att erbjuda information som publicerings- och mediefolk behöver för att ansluta, samarbeta och arbeta tillsammans.

Vi tror att internationellt samarbete och ett stöttande världssamhälle leder till en stark, livlig publiceringsindustri, en som kan fortsätta att ge utbildning och tillgång till litteratur, främja läskunnighet och läsning och främja kulturell förståelse runt om i världen.

Våra digitala produkter

Nidoart AB: s avancerade universum är det viktigaste stoppet för intressanta kränkare. Vår webbplats är kompisapparaten för lysande webbpussare. För stadssamhällen runt om i världen kan upptäcktsresande upptäcka aktiviteter, platser att äta, var man kan handla, spännande alternativ och tillfällen. Bekväm berättelser och blogginnehåll, förutom en tillgång på 50 000+ aktiviteter för individer, i kombination med våra underhållande onlinetidskrifter, gör oss till en användbar tillgång för den nuvarande publiken.

Våra tryckprodukter

Vår tidning, vår gästbok, sponsrat innehåll, prenumerationsalternativ och nyheter är alla delar av den olika familjen som sträcker sig över den information de behöver för att undersöka staden eller granska. Keen, unik substans, perfekt fotografering och punkt för punktkartor sprider varje aspekt av upplevelsen, från de mest rökande matförsökets matställen och ovanliga regioner till muttrar och bultar, till exempel transport, hotell och rutt.

Håll kontakten med oss för mer information eller för att begära publiceringspriser. Vi skickar ett bekräftelsemeddelande med nedladdningsanvisningar för det mediepaket du nämnde.